Posted on

Projectes pel 2012


L'Horta de Godella i al fons la Serra Calderona amb neu...

             El Col·lectiu GOde Poesia estem treballant principalment a les nostres reunions setmanals, en dos projectes per a l’any que acabem d’encetar.

            En primer lloc, volem organitzar la “IV Nit dels Palmitos Blancs” que, després de tres edicions consecutives, va deixar de rebre el vist-i-plau de l’Ajuntament del nostre poble, i que ha estat una de les causes fonamentals per a crear aquest col·lectiu.

            També volem posar en marxa un projecte força ambiciós, que consisteix en organitzar una Mostra Poètica de caràcter Internacional, amb recitals al carrer, “perfomances”, i un Premi de Poesia del que ja publicarem ben aviat les bases, però que volem que tinga una gran participació, en quantitat i qualitat. També volem deixar un lloc important als col·legis del poble, i per això estem en contacte amb algunes persones amb responsabilitat en aquest camp.

            L’esdeveniment potser ens done a conèixer pertot arreu del món, i per això volem esperonar totes aquelles institucions públiques i privades del nostre poble, per a que col·laboren dins de les seues possibilitats en la realització d’aquest projecte, que potser anomenarem (encara no ho tenim decidit) “Pluja Poètica a Godella”.

            Volem donar públicament les gràcies a les persones que s’han interessat pel nostre projecte, i molt especialment al THG “Taller d’Història Local de Godella” que, amb el seu President Josep Vicent López al capdavant, ens han oferit tot el seu suport per a col·laborar amb l’organització de tots els actes que volem programar.

            I ja per finalitzar, volem traslladar-vos el nostre desig més ferm: Què aquest Col·lectiu, que va començar amb unes reunions entre tres persones que acabaven de fer realitat un somni (el recital de Vila Eugènia “Música i Poesia” de juny del 2011), aconseguiren fer somniar a tot un poble en que allò que tant ens repeteixen els polítics siga una veritat com una casa: Que el poble de Godella es convertesca en un referent cultural del nostre País i… Per què no? De tot l’Estat.

Col·lectiu GOde Poesia

La Torreta de MIsildo

Anuncis

2 responses to “Projectes pel 2012

  1. Que projecte més bonic. Una fort abraçada…….

  2. Miguel ⋅

    És molt curiós veure com,amb una mica d´afecte,creixen els projectes. 4 mesos de Godepoesia!!!!!.Enhorabona, amics.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s